Φιλικός Αγώνας μπάσκετ των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης.

Την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 στο Αθλητικό Κέντρο ΧΑΝΘ «Μίμης Τσικίνας» πραγματοποιήθηκε φιλικός Αγώνας μπάσκετ των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων συνεχούς επιτυχημένης λειτουργίας του «Ασύλου του Παιδιού».

Στον αγώνα πήραν μέρος παλιοί παίκτες όπως οι Τάκης Καρατζουλίδης, Λευτέρης Κακιούσης, Γιάννης Λάππας, Γιώργος Μπαλογιάννης, Νίκος Σταυρόπουλος, Φώτης Τακιανός, Γιώργος Μασλαρινός, Νίκος Κούβελας, Γιώργος Μητακίδης και πολλοί άλλοι αθλητές που άφησαν ο καθένας τη δική του ιστορία στο μπάσκετ της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας. Παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε. Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, ο πρώην Υπουργός κ. Σταύρος Καλαφάτης, κ.α.

Στο τέλος του αγώνα η Πρόεδρος του «Ασύλου του Παιδιού», κ. Μαρία Ευθυμιάδου, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης κ. Πάρι Πετρά, τους παίχτες που έλαβαν μέρος και όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα αυτού.

 

ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ . Εγνατια 129 . ΤΚ 54638 . θεσσαλονικη . Τ: 2310 209398 . φαξ: 2310 202449