Αθλητικό και Ψυχαγωγικό Καλοκαιρινό Πρόγραμμα

Κάθε χρόνο, μετά τη λήξη του σχολικού έτους λειτουργεί στο χώρο του Β’ Συγκροτήματος, για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες (δύο περιόδους), το «Αθλητικό και Ψυχαγωγικό Καλοκαιρινό Πρόγραμμα» για παιδιά ηλικίας 6 – 12 ετών. Τα παιδιά ανάλογα με την ηλικία τους χωρίζονται σε ομάδες όπως «Δρυάδες, Μονόκεροι, Αργοναύτες, Κένταυροι και Τιτάνες».

Στο «Αθλητικό Κέντρο Γιώργος Παντελάκης» πραγματοποιούνται οι πρωινές αθλητικές δραστηριότητες: Μπάσκετ, Ποδόσφαιρο, Βόλεϊ και στον κήπο μας: παραδοσιακά ομαδικά παιχνίδια, πινγκ πονγκ, κυνήγι χαμένου θησαυρού, σύγχρονος χορός, πολεμική τέχνη – χορός Capoeira, υπαίθρια εργαστήρια ποίησης και κόμικς καθώς και κηπουρική με μεσογειακά αρωματικά φυτά και βότανα.

Οι δραστηριότητες εσωτερικού χώρου, τις πιο ζεστές ώρες της ημέρας, περιλαμβάνουν εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, θεατρικό παιχνίδι, προβολές κινηματογράφου, εικαστικά με ανακυκλώσιμα υλικά, σκάκι, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ξυλογλυπτική για παιδιά κ.α.

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε όλα τα παιδιά της πόλης μας και όσοι γονείς επιθυμούν να ενημερωθούν μπορούν να απευθυνθούν στη Γραμματεία του ΑτΠ.

 

ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ . Εγνατια 129 . ΤΚ 54638 . θεσσαλονικη . Τ: 2310 209398 . φαξ: 2310 202449