Το Σάββατο 16 Απριλίου 2022 πραγματοποιήθηκε, ύστερα από δύο χρόνια αναγκαστικής απραξίας εξαιτίας του COVID-19, η πασχαλινή εκδήλωση «Τσάι και Μέλημα για το Άσυλο του Παιδιού» στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλλάς με στόχο την ενίσχυση του εκπαιδευτικού και κοινωνικού του έργου.

Από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα οι επισκέπτες, με τη συνοδεία μουσικής, απόλαυσαν το τσάι τους και τον καφέ τους αγοράζοντας παράλληλα τα πασχαλινά τους δώρα. Όλα τα είδη ήταν δημιουργίες των κυριών της Ομάδας Στήριξης, των παιδαγωγών και της κουζίνας του «ΑτΠ» (χειροποίητες λαμπάδες, πασχαλινά στεφάνια, γλαστράκια με αρωματικά φυτά, πασχαλινά διακοσμητικά αυγά, τσουρέκια, γλυκά κ.α.).

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης ήταν η έκπληξη που επιφύλαξαν τα παιδιά της χορωδίας μας στην απερχόμενη Πρόεδρο κ. Μαρία Ευθυμιάδου και στη νέα Πρόεδρο κ. Φωτεινή Παπαδάμου. Τα παιδιά για άλλη μια φορά μάγεψαν με τις φωνές τους προκαλώντας αισθήματα συγκίνησης στις ίδιες και στους παρευρισκομένους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, η Ευρωβουλευτής κ. Μαρία Σπυράκη, η Αντιπεριφερειάρχης ΜΕ Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Αλληλεγγύης κ. Μελίνα-Μαρία Δερμεντζοπούλου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σωκράτης Δημητριάδης και ο τ. Υπουργός κ. Γιώργος Ορφανός.

ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ . Εγνατια 129 . ΤΚ 54638 . θεσσαλονικη . Τ: 2310 209398 . φαξ: 2310 202449