Το «Άσυλο του Παιδιού» πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια καλοκαιρινή του εκδήλωση «Βραδινό στον Κήπο μας», την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 ώρα 20:30, στις εγκαταστάσεις του Β΄ Συγκροτήματος στη Θέρμη.

Τα μέλη του Δ.Σ. υποδέχτηκαν τους φίλους του «Ασύλου του Παιδιού» για να καλωσορίσουν το καλοκαίρι και να περάσουν μια υπέροχη βραδιά στηρίζοντας παράλληλα το εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο του Ιδρύματος καθώς και την χορήγηση δωρεάν τροφείων ενός έτους σε παιδιά και οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν με την παρέα τους, να απολαύσουν ένα εξαιρετικό μενού και να διασκεδάσουν υπό τους ήχους του Γιώργου Αξά και της ορχήστρας του, με ελληνικές και ξένες επιτυχίες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής κ. Δημήτρης Κούβελας, οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Βούλα Πατουλίδου και κ. Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά , ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Δήμαρχος Πυλαίας-Πανοράματος κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Ευχαριστούμε εγκάρδια τους προμηθευτές του «Ασύλου του Παιδιού» και τους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς που πιστεύουν στο έργο του. Η άμεση ανταπόκριση και η στήριξή τους συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Σε όλες τις κυρίες της βραδιάς προσφέρθηκαν δωράκια προσφορά της εταιρίας KYANA, την οποία ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη.

ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ . Εγνατια 129 . ΤΚ 54638 . θεσσαλονικη . Τ: 2310 209398 . φαξ: 2310 202449