Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022, η χορωδία μας έπειτα από την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση που δέχτηκε από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, άνοιξε την αυλαία της 86ης Δ.Ε.Θ.

Ο οικοδεσπότης κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καλωσόρισε τα παιδιά και τα ευχαρίστησε για την παρουσία του. Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους η κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ο κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο Ευρωβουλευτής κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος και άλλα ηγετικά στελέχη της τοπικής και κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την κ. Νιόβη Ρίγγου, Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα για την πρόσκληση, τα παιδιά της χορωδίας που πάντα εντυπωσιάζουν με την εμφάνισή τους, τις οικογένειές τους για τη στήριξη και φυσικά τη Διευθύνουσα της Χορωδίας κ. Πηνελόπη Μενούνου για την άριστη προετοιμασία των παιδιών. Επίσης ευχαριστούμε τους μουσικούς κ. Γιάννη Σταυρουλάκη στα κρουστά, κ. Φοίβο Φίλκα στο πιάνο και κ. Σπύρο Κούκα στο κλαρινέτο για τη συμμετοχή τους.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά την εταιρία «Κ. ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ» για την ευγενική χορηγία του πιάνου.

ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ . Εγνατια 129 . ΤΚ 54638 . θεσσαλονικη . Τ: 2310 209398 . φαξ: 2310 202449