Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα «Στ. Νιάρχος» του «Ασύλου του Παιδιού» η καθιερωμένη εκδήλωση «Ημέρα Τιμής και Μνήμης» για να τιμήσει όσους συνέβαλαν στην μοναδική του διαδρομή.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με Επιμνημόσυνη Δέηση στο εκκλησάκι του Αγίου Στυλιανού εντός του «ΑτΠ». Τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης , μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό της Προέδρου του Ιδρύματος, ήταν οι ευεργέτες του «Ασύλου του Παιδιού» κ. Χαράλαμπος και Ελένη Γεωργαντζόγλου, κ. Αθανασία Τσακίρη, κ. Βασιλική Καραμπίνα και κ. Βασιλική Αντονίνι.

Ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, κ. Τριαντάφυλλος Παπαφλωράτος, Δρ. Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης , εξήγησε τον όρο Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και τόνισε τη σημασία της ενσωμάτωσής της στις επιχειρήσεις.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι κ. Πάρις Μπίλλιας και Χάρης Αηδονόπουλος ως εκπρόσωποι του Περιφερειάρχη και του Δημάρχου αντίστοιχα, Βουλευτές, εκπρόσωποι των αρχών και φορέων της πόλης, παλιοί Πρόεδροι του Ιδρύματος, Πρόεδροι και μέλη άλλων Σωματείων της πόλης, εργαζόμενοι, συνεργάτες, δωρητές και γονείς.

Η παιδική χορωδία του «Ασύλου του Παιδιού» έκλεισε με τον πιο γλυκό τρόπο την όμορφη αυτή εκδήλωση.

ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ . Εγνατια 129 . ΤΚ 54638 . θεσσαλονικη . Τ: 2310 209398 . φαξ: 2310 202449