Στην αυλή του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 η καθιερωμένη εκδήλωση αφιερωμένη στην «Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής».

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τα παιδιά του τμήματος φλογέρας που παρουσίασαν με επιτυχία ένα δείγμα της δουλειάς τους. Στη συνέχεια, τα παιδιά της Ε’ και Στ’ τάξης συμμετείχαν με το μουσικό όργανο που σπουδάζουν, ενώ τα τμήματα του μεταλλόφωνου παρουσίασαν τέσσερα κομμάτια από το ρεπερτόριο τους. Στο τέλος, μας εξέπληξαν ευχάριστα με τη σύμπραξη όλων των παραπάνω σχημάτων στην δημιουργία μιας ορχήστρας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην εκδήλωση συμμετείχε η μουσικός η κ. Ελένη Κούκα από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καλαμαριάς, παίζοντας φλάουτο.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, το αποτέλεσμα της εκδήλωσης, την οποία παρακολούθησαν όλοι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, δικαίωσε τους «μικρούς μουσικούς» για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη σχολική χρονιά.

Συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες για την συμμετοχή τους καθώς και την Δασκάλα της Μουσικής και Διευθύνουσα της Χορωδίας μας κ. Πηνελόπη Μενούνου για τη διοργάνωση της όμορφης αυτής εκδήλωσης.

ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ . Εγνατια 129 . ΤΚ 54638 . θεσσαλονικη . Τ: 2310 209398 . φαξ: 2310 202449