Η Χορωδία του «Ασύλου του Παιδιού» τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, συμμετέχοντας στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, στις 20 Ιουνίου 2022 στη Νέα Παραλία. Με τη συμμετοχή της στην εκδήλωση αυτή έκλεισε τον κύκλο των φετινών της εμφανίσεων με μεγάλη επιτυχία, στέλνοντας μηνύματα αγάπης και αισιοδοξίας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καλαμαριάς και τον Μαέστρο κ. Γιάννη Κούκα που ανταποκρίθηκαν τόσο γενναιόδωρα στην πρόσκληση σύμπραξης μαζί μας καθώς και τους: Λυδία Μπουρτσάλα, Λευτέρη Μπενέκο, Αναστασία Παντελίδου, Μαριάννα Μαρουκιάν και Ειρήνη Ανοιξιάδου για τη σόλο συμμετοχή τους.

Επίσης, τα παιδιά της χορωδίας του «ΑτΠ» για όλη την προσπάθεια και το εξαιρετικό αποτέλεσμα και τους γονείς τους για την υποστήριξη και την πολύτιμη αρωγή τους.

Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στη Μουσικό του 33ου Δημοτικού Σχολείου του «ΑτΠ» και Μαέστρο της Χορωδίας μας κ. Πηνελόπη Μενούνου που με επιμονή, υπομονή και ακούραστο ζήλο προάγει τον πολιτισμό και τη μουσική παιδεία στα παιδιά μας.

Ευχόμαστε το κλίμα δημιουργικής συνεργασίας να συνεχιστεί και στο μέλλον ώστε να χαρούμε σύντομα πολλές ακόμα ευχάριστες στιγμές.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ . Εγνατια 129 . ΤΚ 54638 . θεσσαλονικη . Τ: 2310 209398 . φαξ: 2310 202449