Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε στον καταπράσινο κήπο του Β’ Συγκροτήματος η εκδήλωση «Βραδινό στον κήπο μας» ύστερα από 2 χρόνια αναγκαστικής αποχής εξαιτίας της πανδημίας. Τα μέλη και οι φίλοι του «Ασύλου του Παιδιού» απόλαυσαν τις νοστιμιές του πλούσιου μπουφέ σε μία ιδιαίτερη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα υπό τους ήχους live σαξοφώνου και αγαπημένης μουσικής από τους Dj Αντρέα Νικάκη και Διογένη Μαριόλα.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης η Πρόεδρος του «Ασύλου του Παιδιού» κ. Φωτεινή Παπαδάμου, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την έμπρακτη στήριξή τους, ενημέρωσε για την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. να ανακηρυχτεί η πρώην πρόεδρος κ. Μαίρη Ευθυμιάδου Επίτιμη Πρόεδρος και της απένειμε τιμητική πλακέτα σε ένδειξη αναγνώρισης του έργου και της συνεισφοράς της.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο κ. Δημήτρης Κούβελας, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, η κ. Αθηνά Αηδονά-Αθανασιάδου, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών ως Εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη, ο κ. Σωκράτης Δημητριάδης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ομάδας Στήριξης καθώς και πλήθος υποστηρικτών και φίλων του «Ασύλου του Παιδιού».

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του εκπαιδευτικού και κοινωνικού έργου του «Ασύλου του Παιδιού» και τη χορήγηση υποτροφιών σε παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών που φοιτούν σε αυτό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους προμηθευτές και στους χορηγούς μας οι οποίοι συνετέλεσαν καθοριστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης με την πολύτιμη προσφορά προϊόντων ή υπηρεσιών.

ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ . Εγνατια 129 . ΤΚ 54638 . θεσσαλονικη . Τ: 2310 209398 . φαξ: 2310 202449