«Ψυχο-λογικά Μυστικά (που μακάρι να γνώριζα νωρίτερα)»

Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 στις 19:00 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην αίθουσα « Σταύρος Νιάρχος» στο Α’ Συγκρότημα η διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου «Ψυχο-λογικά Μυστικά (που μακάρι να γνώριζα νωρίτερα)» του best selling συγγραφέα και Coach Θετικής Ψυχολογίας Δημήτρη Φλαμούρη, που κυκλοφορεί από τον Εκδοτικό Οίκο iWrite.

Για το βιβλίο, εκτός από τον συγγραφέα, μίλησε η δημοσιογράφος Χριστίνα Κανατάκη ενώ η Πρόεδρος του «Ασύλου του Παιδιού», κ. Μαίρη Ευθυμιάδου, καλωσόρισε το κοινό εκ μέρους του Ιδρύματος.

Ο συγγραφέας του best seller βιβλίου « Ψυχο-λογικές Σχέσεις» επέστρεψε αποφασιστικά και με καυστικό , διεισδυτικό, άμεσο τρόπο αλλά και μέσα από ταξιδιωτικές εικόνες μας παρουσίασε το νέο του βιβλίο. Γραμμένο σε απλή καθημερινή γλώσσα το βιβλίο συνδυάζει την μαθηματική λογική με την ψυχολογία και δίνει σταράτες απαντήσεις σε φλέγοντα ερωτήματα που απασχολούν όλους μας.

Μετά την παρουσίαση ακολούθησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με το κοινό πάνω σε ένα ευρύ φάσμα επίκαιρων ψυχολογικών θεμάτων.

 

ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ . Εγνατια 129 . ΤΚ 54638 . θεσσαλονικη . Τ: 2310 209398 . φαξ: 2310 202449