Με τον τίτλο «Εκεί που τα όνειρα ανθίζουν…» η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος γιόρτασε την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 τα 10 χρόνια από την ίδρυση της με μια εναρκτήρια συναυλία αγάπης όπου έμπρακτα, μαζί με τη Λέσχη LIONS Θεσσαλονίκης-Μακεδονίας, αναγνώρισε το κοινωνικό και εκπαιδευτικό έργο του «Ασύλου του Παιδιού».

Τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τηρήθηκαν κατά γράμμα κι έτσι πλήθος κόσμου μπόρεσε να απολαύσει μια μαγική βραδιά στο Θέατρο Κήπου ύστερα από μήνες αποχής από τα καλλιτεχνικά δρώμενα λόγω της πανδημίας.

Mέρος των εσόδων διατέθηκε για την ενίσχυση του έργου του «Ασύλου του Παιδιού» κι ευχαριστούμε τη Λέσχη LIONS Θεσσαλονίκη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τη ΣΟΝΕ που μαζί στηρίζουν το έργο του «Ασύλου του Παιδιού» το οποίο εδώ και πάνω από 100 χρόνια αγκαλιάζει τα παιδιά και τους ανοίγει παράθυρο στην εκπαίδευση, την δημιουργία και τις ίσες ευκαιρίες.

Τη βραδιά παρουσίασε ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στην Πρόεδρο του «Ασύλου του Παιδιού» Μαίρη Ευθυμιάδου για το εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο του Ιδρύματος, στον κ. Ευάγγελο Αραμπατζή διευθυντή της ΣΟΝΕ για την 10ετή λειτουργία της και το φιλανθρωπικό της έργο. Επίσης, απονεμήθηκε πλακέτα στον Χειρουργό-Ογκολόγο Ιωάννη Σπηλιώτη, Διευθυντή της 4ης χειρουργικής κλινικής ΙΔΚ & ΙΑ για την εκπαίδευση νέων χειρουργών ως Υπεύθυνος του εκπαιδευτικού προγράμματος Περιτοναϊκής Κακοήθειας του European School of Peritoneal Surface Malignancy.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας και Δημήτρης Κούβελας, οι Δήμαρχοι Νεάπολης και Λαγκαδά, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, εκπρόσωποι της Εκκλησίας και του Στρατού τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ . Εγνατια 129 . ΤΚ 54638 . θεσσαλονικη . Τ: 2310 209398 . φαξ: 2310 202449