Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτής της Αγάπης, της Αλληλεγγύης, του Εθελοντισμού και της Προσφοράς. Έννοιες που στο «Άσυλο του Παιδιού» προσπαθούμε καθημερινά να εμφυσήσουμε στα παιδιά μας.

Δυστυχώς, φέτος λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων σχετικά με την αναστολή πραγματοποίησης σχολικών εκδρομών και επισκέψεων, η καθιερωμένη επίσκεψη στην Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων «ΑΡΣΙΣ» δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί με την παρουσία των παιδιών.

Για το λόγο αυτό, την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022 αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ. επισκέφτηκε την «ΑΡΣΙΣ» για να μοιράσει τα δώρα που με μεγάλη χαρά και προθυμία άφησαν τα παιδιά κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Α’ και στο Β’ Συγκρότημα και τα γλυκά που ετοίμασε η κουζίνα του «ΑτΠ».

Για όσους δεν γνωρίζουν η ΆΡΣΙΣ είναι κοινωνική μη κυβερνητική οργάνωση που δραστηριοποιείται από το 1992 για την υποστήριξη των παιδιών και των νέων και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους.

Το «Άσυλο του Παιδιού» ευχαριστεί τα παιδιά και τους γονείς τους που κάθε χρόνο αγκαλιάζουν με την αγάπη τους την πρωτοβουλία αυτή.

Μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί και η επίσκεψη στο Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων «Φάρος του Κόσμου».

Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία, ευημερία και πολλές αγκαλιές!

ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ . Εγνατια 129 . ΤΚ 54638 . θεσσαλονικη . Τ: 2310 209398 . φαξ: 2310 202449