Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 στην Αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» του Α’ Συγκροτήματος του «Ασύλου του Παιδιού» πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Εικαστικού-Συγγραφέα κ. Περικλή Μητσόπουλου με τίτλο «Ο Χορός των Αγγέλων». Το βιβλίο περιλαμβάνει 50 ποιήματα, στίχους, γενικά θέματα και «Δροσοσταλιές».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης διαβάστηκαν αποσπάσματα από το βιβλίο και προβλήθηκε παλαιότερη τηλεοπτική εκπομπή στην οποία ο κ. Π. Μητσόπουλος είχε παρευρεθεί ως καλεσμένος.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε η Β’ Αντιπρόεδρος του «ΑτΠ» κ. Μαίρη Πούλιου ενώ για το περιεχόμενο του βιβλίου και για τον συγγραφέα μίλησαν ο Πρώην Πρόεδρος Εφετών Θεσσαλονίκης κ. Ανέστης Μηλιόπουλος και ο ίδιος ο συγγραφέας.

Στο βιβλίο του ο κ. Μητσόπουλος προσπαθεί να δημιουργήσει στο υποσυνείδητό μας, με εκφραστικό τρόπο, όμορφες, ευχάριστες εικόνες, γεμάτες αγάπη αλλά και να δείξει τον πολυσχιδή του χαρακτήρα με τη θεματολογία που επιλέγει.

Τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν για την ενίσχυση του εκπαιδευτικού και κοινωνικού έργου του «Ασύλου του Παιδιού».

Σημειώνεται πως για την είσοδο στον χώρο της εκδήλωσης τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας.

Όποιος ενδιαφέρεται να προμηθευτεί αντίτυπο του βιβλίου, μπορεί να απευθύνεται στη γραμματεία του «Ασύλου του Παιδιού», 2310209398 (8:00-16:00).

ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ . Εγνατια 129 . ΤΚ 54638 . θεσσαλονικη . Τ: 2310 209398 . φαξ: 2310 202449